Hirdetés

Egy otthon gyártott trailer elég ahhoz, hogy a fél internet PlayStation rajongó legyen

|

Ma többeket megtréfált egy igencsak ügyesen összerakott rajongói előzetes, ami a Sony E3-as konferenciájának felhozatalát vizionálta.

Hirdetés

Lehet, hogy a mai nap folyamán már ti is belefutottatok egy videóba, amit a PlayStation News YouTube-csatornára töltöttek fel. A Sony E3 2017 Teaser - "Brace Yourselves" címmel élesített videó egyeseket annyira elvarázsolt, hogy azt hitték, hivatalos Sony anyagról van szó, pedig ennek pont az ellenkezője igaz.

Elég csak a harmadik kommentig görgetni, ahol egy hozzászóló megdicséri a feltöltőt, aki nagyon hálás az elismerő szavakért. Tény, hogy a minőség megtévesztő lehet, de azért nem árt ilyenkor a csatorna nevére is vetni egy kósza pillantást. Mutatjuk, melyik videóról van szó, kérlek azzal a tudattal nézzétek meg, hogy bár több mint valószínű, hogy ezekkel a játékokkal is találkozunk az E3-as Sony konferencián, bőven lehet, hogy ezeken túl is érkezik még érdekesség, például az új Spider-Man játékból is mutatnak egy keveset.

Egyébként a PlayStation News YouTube-csatornához tartozik egy God of War nevű Instagram profil is, előre szólunk, hogy ha itt láttok valamit, az sem lesz a Santa Monica játékának hivatalos képe. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)