Hirdetés

Az idei E3-on mutatkozik be az Agent?

|

Állítólag a Rockstar megerősítette egy francia magazinnak, hogy az idei E3-on bemutatják a feledésbe merült Agent-et.

Hirdetés

A 2009-es, szintén E3 rendezvényen történt beharangozás óta - kis túlzással - egy logón kívül semmit sem tudtunk meg a Rockstar készülődő lopakodós elemekkel megfűszerezett címéről.

A Grand Theft Auto IV fejlesztőinek hidegháborús környezetben játszódó, PlayStation 3 exkluzívnak indult produktuma nem sokat hallatott magáról az utóbbi időben, ám az évszakok változnak, projektek kerülnek végső stádiumba, elérkezett hát az Agent ideje is. Tavaly májusban a Take Two próbálta megnyugtatni az elégedetlenkedő rajongókat, hogy a matéria továbbra is fejlesztés alatt áll, nem törölték és nem is dobták átmenetileg a kukába, csupán a Max Payne 3 fejlesztésére koncentrálnak gőzerővel.

A napokban meglepetésszerű frissítés jött a Jeuxvideo nevű magazin felől, akik váltig állítják, hogy a Rockstar megerősítette nekik az Agent 2012-es E3-on való bemutatkozását. A Los Angeles-i rendezvényen tehát hallat magáról a projekt, méghozzá nem is akárhogy: az illetékesek elárulták, hogy pár szó és kép helyett impozáns játékmenet prezentációt kapunk, majd a bemutatóval egy időben kikerül a debut trailer és később a jelen levő vendégek ki is próbálhatják a játékot.

Az Agent megjelenéséről vajmi keveset tudunk, de azt biztosan, hogy jelenleg PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra fejlesztik. Reménykedésre ad okot néhány felszínre került olyan pletyka is, melyek szerint az L.A. Noire-hoz hasonlóan féléves késéssel, de PC-re is tiszteletét teszi a Rockstar ügynöke.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)