Hirdetés

E3 2017 - új Pokémon szerepjáték készül Switchre

|

A The Pokémon Company a Pokkén Tournament mellett egy másik címmel is szeretné megtámogatni a Nintendo Switch felhozatalát, méghozzá egy kiemelten fontos darabbal.

Hirdetés

Az E3 előtti héten tartotta meg a Nintendo a Pokémon Directet, ahol a következő hónapokban megjelenő Pokémon címekről, például a Pokkén Tournament DX-ről és a Pokémon Ultra Sun/Ultra Moon párosról meséltek nekünk. Viszont volt, ami kimaradt. 

Hirdetés

A The Pokémon Company a Nintendo Spotlight során is nyilatkozott, ahol megerősítették, hogy a Game Freak új Pokémon szerepjátékkal készül a fősodorból, amely kizárólag Nintendo Switchre készül. Az örömhírbe vegyült azért egy kis csalódottság is, hiszen Ishihara szerint a titokzatos Pokémon RPG-re minimum egy évet kell még várnunk, ha nem többet. 

A pletykák azonnal megindultak a játékkal kapcsolatban és néhányan tudni vélik, hogy a "Pokémon Stars" nevet kapja majd, de a Nintendo ezt még nem kommentálta. Kíváncsian várjuk, hogyan fogja kihasználni a Switchben rejlő egyedi lehetőségeket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)