Hirdetés

E3 2016 - újabb jel, hogy idén bejelentik a Prey 2-t

|

A Bethesda nem csak a Dishonored 2, a Doom és a The Elder Scrolls Online miatt tart majd előadást az E3-on.

Hirdetés

Két éve nem hittük volna, hogy a Bethesda előadása miatt is izgulni fogunk az E3 előtt. Aztán tavaly mégis izgulnunk kellett, idén pedig úgy döntött a kiadó, hogy megint van annyi újdonsága, amivel megtölthet egy kb. egy óra hosszúságú show-t.

Valószínű, hogy az előadás során szó esik a Fallout 4 és a Doom DLC-iről, a Dishonored 2-ről, a The Elder Scrolls Online-ról és a sorozat kártyajátékos spin-offjáról, a Legendsről. A parkolópályára tett BattleCry felbukkanására nem számítunk, de az említetteken kívül biztosan lesz még valami, amivel meglepnek minket. A The Evil Within folytatására és egy új Wolfensteinre is van egy kis esély, viszont ami egyre valószínűbb, az a Prey 2 igencsak időszerű bejelentése.

Azt soha nem jelentették be hivatalosan, hogy a projektet teljesen törölték, ez csak egy két évvel ezelőtt készült interjúban hangzott el az alelnök, Pete Hines szájából. Korábban egy kiszivárgott levelezés alapján úgy tudtuk, a Human Headtől az Arkane Austinhoz rakták át, de hogy azóta mi lett vele, az jó kérdés. Most frissült a prey2.com és a prey3.com domain, és ha ezek közül bármelyikre ellátogattok, egy még nem aktív Facebook oldalra fog titeket átirányítani.

Mit szólnátok a folytatáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)