Hirdetés

E3 2017 - 19 perc motorbúgás érkezett a Project CARS 2-ből

|

Kaptunk egy csomó új videót az autós szimulátor második részéből, amit a Bandai Namco már játszható állapotban mutatott be az E3-on.

Hirdetés

Az első Project CARS játék az elképesztő látványával hívta fel magára a figyelmet, aztán végül egy egész korrekt szimulátor lett belőle, így várható volt, hogy nem lesz magára hagyva a széria, aminek a folytatása legalább annyira izgalmasnak tűnik, mint az első rész.

Hirdetés

A Bandai Namco mozgás közben is megmutatta az ősszel érkező játékot az idei E3-on, a GTPlanet YouTube-csatornának köszönhetően pedig az internet népe is megcsodálhatja a Project CARS 2-őt.

Hamarosan már mi is autóba pattanhatunk, mert a Project CARS 2 szeptember 22-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)