Hirdetés

E3 2017 - Xbox One X lesz a Project Scorpio, itt a megjelenési dátum és az ár

|

A Microsoft végre bejelentette, milyen néven, áron, és mikor készül piacra dobni új konzolját.

Hirdetés

A Microsoft idei E3-as előadását a szokásosnál is nagyobb izgalommal vártuk, részben azért, mert mindezidáig nem volt tiszta, hogy generációváltás történik, vagy az Xbox One-ból kapunk egy erősebb verziót. Száraz részleteket már tudtunk az új Xbox konzolról, dobálóztak itt teraflopokkal, 4K-val, de átlagfogyasztói szintre még nem mentek le. Na de most.

A Project Scorpio neve végül Xbox One X lesz, a gép november 7-én kerül majd forgalomba. Dizájnjában, méretében és formájában nagyon hasonlít a One S-hez, csak fekete, így annak ellenére, hogy a teljesítmény jobb, mint a vékonyított One esetében, a komponensek nem igényelnek több helyet.

Az árát 499 dollárra lőtték be, ami elég karcos, tekintve hogy a PlayStation 4 Pro 399-be kerül, és ha nem is natívan, de futtat játékokat 4K-ban (igaz, nem 60 fps-sel). Biztos van különbség 4K és 4K között, csak az a kérdés, hogy a hétköznapi gamert érdekli-e ez annyira, hogy hajlandó legyen többet fizetni.

Szerintetek megéri ennyiért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)