Hirdetés

Project Scorpio - még az E3 előtt bemutatják?

|

Phil Spencer nagyon szépen tudja csavarni a szavakat. Az elmondottak alapján nem nehéz elképzelni, hogy a Scorpio saját showt kap majd.

Hirdetés

A Microsoftnak egyelőre még nem tudjuk a terveit a 2017-es E3 kapcsán, de az Xbox feje erősen utalgat arra, hogy még az E3 előtt tartanak egy kimondottan hardver központú eseményt.

Phil nemrégiben azt nyilatkozta, hogy "nincs még minden kőbe vésve". Elmondása szerint kimondottan nehéz lenne mindent egyszerre, az E3-on csinálni.

Azt elismerte, hogy a Project Scorpio beszédtéma lesz az E3 alatt, de a fő eseményen leginkább a játékokra szeretnének koncentrálni.

"Azt szeretnénk, ha az E3 show a játékokról szólna. Persze beszélni fogunk a Scorpióról, de nem akarom, hogy az időnk nagy részében a hardverrel foglalkozzunk. Egyensúlyt keresünk. Akarom a színpadra, hiszen ez nagy lehetőség számunkra."

Többet fogunk majd tudni a Microsoft E3-as terveiről, amint ők maguk is letisztázták a részleteket. Nem lenne meglepő ezek után, ha a hardvernek egy külön műsort csinálnának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)