Hirdetés

E3 2017 - egymilliós nyereményalap a Quake Champions világbajnokságon

|

Hivatalos megjelenésről még nem tudunk, de az már biztos, hogy a kiadónak komoly tervei vannak a lövöldével kapcsolatban.

Hirdetés

Egy párszor már volt alkalmunk kipróbálni a Quake Champions bétáját, de lassan ideje, hogy megkapjuk a teljes játékot. Úgy tűnik, a kiadó még nem látta elérkezettnek az időt a bejelentésre, de helyette kaptunk valami egészen mást a Bethesda E3-as konferenciáján.

A Quake Champions megjelenési dátuma még nem derült ki, viszont azt már tudjuk, hogy a Bethesda komoly e-sport játékot akar csinálni belőle, ugyanis a legjobbak a QuakeCon keretén belül megrendezett világbajnokság döntőjében küzdhetnek meg az egymilliós nyereményalap egy szeletéért.

Ráadásul a Wolfenstein széria badass főhőse, BJ Blazkowicz is bekerül, mint játszható karakter, és most be is mutatkozott a nagyérdeműnek.

Remek lehetőség ez, hogy az e-sport címek egyik őse visszatérjen a reflektorfénybe, és a rajongók ismét pörgős meccseket nézhessenek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)