Hirdetés

Rabidds Go Home E3 trailer - Nyúl a holdon

|

A Rabiddok megalkotása a bizonyítéka annak, hogy bizony Ubisoftéknál is elgurult a gyógyszer.

Hirdetés

Ha a hülyeség fájna, akkor szegény Rabbidok bizony folyamatosan ordítanának (mondjuk tényleg folyamatosan ordítanak). A bandákban támadó agyament nyulak természetesen az idei E3-at sem akarták kihagyni, és legújabb küldetésüket reklámozva egy sajátos humorral átitatott trailert hoztak nekünk a Rabidds Go Home-ból.

Senki sem sejtette, hogy nyulaink a Holdról származnak. Bizonyára nekik is csak most jutott az „eszükbe". A cél tehát a hazajutás. Rakéta helyett viszont egy Holdig érÅ‘ torony megépítésében látják ennek a kulcsát. Viszik hát hozzá építÅ‘anyagnak ami mozdítható, legyen az WC puma, tehén, vagy Obama ruhája. Reméljük sikerül nekik! Egy külön fícsör pedig, hogy a Wii Remote segítségével nyulainknak úgy alakíthatjuk, változtathatjuk külsejét, ahogy az nekünk tetszik. De beszéljen helyettem inkább Rabbids Go To The Moon trailer és Wii Remote geg bejátszásunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)