Hirdetés

Rage 2 - a beszélő trollfej csak az egyik izgalmas dolog a gyűjtői kiadásban

|

A Rage 2 Collector's Edition vegyesen kínál digitális és kézzelfogható tartalmakat, például a videóban is látott, elég undorító fejet.

Hirdetés

A Rage 2 önmagában is elég csábító, a frissen bemutatott trailer után még jobban megjött hozzá a kedvünk, mint bejelentésekor.

Hirdetés

Ha ti is így vagytok vele, sőt, hajlandóak lennétek nagyjából 40 000 forintot fizetni érte, nézzétek meg a Rage 2 Collector's Editiont. Ebben Ruckus, a maga módján bájos fej, egy poszter és egy steelbook található, valamint számos digitális extra, köztük a Doom a játékban használható BFG-je, fegyverskin, járműskin, Wasteland Wizard cheat kódok, egy kiegészítő, egy küldetés valamint egy zászló. Ami a legjobb, hogy sok más játékkal ellentétben itt a PC-s változatból is lesz gyűjtői kiadás, úgyhogy kezdhettek kuporgatni rá.

Hogy tetszik? És a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)