Hirdetés

E3 2018 - dokufilm érkezik a Rainbow Six: Siege-hez

|

Már 35 millióan játszanak a Ubisoft nagysikerű címével.

Hirdetés

Minden az e-sportról szól a Rainbow Six: Siege háza táján, nem volt ez másképpen az idei E3-on sem.

Hirdetés

Tartalmi újdonságok nem kerültek ugyan bejelentésre a Ubisoft E3-as konferenciáján, de a cég egy dokumentumfilmmel szeretne kedveskedni a lelkes játékosoknak. Van mit ünnepelni, hiszen már több mint 35 millió játékos szabadítgat túszokat a Siege szerverein, emellett pedig az e-sport színtéren is hatalmas sikereket ér el a játék.

Az Another Mindset című dokumentumfilm e-sportolók, streamerek és a játék életében meghatározó szerepet betöltő személyek segítségével igyekszik majd bemutatni mindazt a közösséget és világot, ami az elmúlt évek során a Rainbow Six: Siege-nek köszönhetően kovácsolódott össze.

A filmet augusztus 13-án mutatják be, a hatodik nagyszabású Rainbow Six: Siege verseny során, ami Párizsban kerül megrendezésre.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)