Hirdetés

Rainbow Six: Extraction, Far Cry 6 és meglepetések - ez történt a Ubisoft Forward során

|

Bemutatkozott a kooperatív Rainbow Six, többet tudtunk meg a Far Cry 6-ról és még egy rakás más, izgalmas Ubisoft játékról.

Hirdetés

Nagyjából tudtuk, mivel készül az E3 alkalmából megtartott előadása során a Ubisoft, és amit meglepetésnek szántak, abból is kiszivárgott ez-az a napokban, ami, ismerve a kiadó múltját, teljesen megfelel a szokásos menetrendnek.

Az egyórás fő műsor alatt azért így is értek minket váratlan dolgok: például a Rocksmith+, ami egy előfizetéses változata lesz a kiváló gitáros oktatóprogramnak. 

Hirdetés

Nyilván nem ez volt a fő attrakció, úgyhogy térjünk is rá, szokásos, rövid összefoglalónkra, melyből a linkekre kattintva eljuthattok részletesebb cikkeinkhez, valamint a trailerekhez. Ha a közvetítést magát is visszanéznétek, indítsátok el az alábbi videót, ha kihagynátok, és csak a szöveg érdekel, görgessetek tovább.

  • A szervezők nem vártak sokat, azonnal a Rainbow Six: Extraction bemutatójával kezdtek, aminek végleges címét már a héten elárulták (korábban Quarantine, majd Parasite címen is emlegették). Egy izgalmas kooperatív shooter lesz, amiben a Siege-ben megismert terrorelhárítókkal mehetünk különböző helyszínekre, hogy felvegyük a harcot egy idegen fenyegetéssel. Nem lesz mindenki irányítható, Hibanát például elragadta a dzsuva. Megjelenés szeptember 16-án. 
  • Folytatást kap a Rocksmith sorozat: jön a Rocksmith+, egy előfizetéses szolgáltatás, ami rengeteg számhoz kínál majd hozzáférést. Ennek segítségével megtanulhatunk valódi akusztikus, elektromos vagy basszusgitáron játszani. Június 12. és július 22. között béta is lesz, a zárt körre már lehet jelentkezni.
  • Elárulták a Riders Republic megjelenési dátumát, viszont egy zárt körű előadáson is megmutatták nekünk a múlt héten, úgyhogy előzetesben írtunk meg róla mindent.
  • A Rainbow Six Siege június 30-ától PC-n, Stadián és Lunán határok nélkül lesz játszható, de a cross-play PlayStationre és Xboxra csak 2022 elején jön. Bár a konzolosok nem vegyülhetnek a PC-sekkel és streamingesekkel, a fejlődés egységes, bárhol is játsszunk. Megjelent továbbá egy rajzfilmes sztori trailer is.
  • Vegyesen megvillantották, hogy milyen bővítmények érkeznek a különböző, már megjelent játékokba: frissülni fog a Trackmania (új, nyári pályaelemekkel és játékmenetbeli újításokkal), a Watch Dogs: Legion (sztori DLC-vel), a Brawlhalla (Tini Nindzsa Teknőcökkel), a For Honor (a Mirage Seasonnel), a The Crew 2 (új autókkal és versenyekkel), és a Ghost Recon Breakpoint.
  • A Ghost Recon franchise 20. évfordulója alkalmából idén lesznek meglepetések, nem tudjuk még, mik.
  • Jön új Just Dance (HAH!), úgy fogják hívni, hogy Just Dance 2022 (HÚ!), és Todrick Hall is adja hozzá a számait. 40 dal lesz benne alapból, november 4-én jelenik meg PC és mobilok kivételével minden mai platformra (Stadiára is, természetesen).
  • Ahogy az szintén nem döntött le minket a bárkánkról, nyáron érkezik a következő Assassin's Creed Valhalla DLC, a The Siege of Paris, erről meséltek pár szót. Lesz továbbá még egy rakás ingyenes frissítés, ősszel pedig jön a Discovery mód, amiben a köznép tagjait irányíthatunk, úgy tudhatunk meg többet a vikingek történetéről. Jövőre újabb  kiegészítők érkeznek majd, nem fogják elhanyagolni a játékot a folytatás megjelenéséig.
  • Szó esett az Apple TV+-on futó Mythic Questről, aminek második évada mostanában zárul le, és a Werewolves Within filmről, ami egy mókás feldolgozása lesz a korábban megjelent VR-játéknak. Június 25-én mutatkozik be, a mozikban, július 2-ától lehet elérni azokon a szolgáltatásokon, ahol "filmeket lehet bérelni".
  • Levetítettek egy Far Cry 6 előzetest, középpontban menekültekkel, a szörnyű diktatúrával, kihangsúlyozva, hogy Anton mennyire nem jó arc, és hogy Diego, a fia, mennyire nem támogatja őt. Emellett megerősítették, hogy a korábbi gonoszok visszatérnek DLC-kben, őket fogjuk irányítani a Season Pass-szel kapható kiegészítőkben. Elég bizarr lesz, drogokkal meg minden. És ami a legjobb: a Far Cry 3 Blood Dragon(?) is jár mellé.
  • Az is megerősítést nyert, hogy folytatást kap a kiváló (a végére kissé önismétlő, de azért mókás) Mario + Rabbids Kingdom Battle, Mario + Rabbids Sparks of Hope néven.
  • Végül pedig Yves Guillemot elmondta, mennyire büszke a csapatokra, a játékosokra, nagyon hálás a támogatásért, és minden nagyon király lesz a jövőben, továbbá mellékesen megjegyezte, hogy készül egy játék Snowdrop Engine-nel, amiből most mutat egy kis ízelítőt: nos, ez az Avatar: Frontiers of Pandora, ami 2022-ben jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series konzolokra, valamint Stadiára.

Nektek mi tetszett a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)