Hirdetés

E3 2019 - a Rainbow Six: Quarantine egy kooperatív shooter lesz

|

A sorozat fő ágán marad a Siege a legfrissebb játék, de spin-offokkal új irányokba is elviszi a Ubisoft.

Hirdetés

Nemrég a Rainbow Six márkaigazgatója, Alexandre Remy azt nyilatkozta, hogy semmiképp nem fognak egy középszerű Rainbow Six kampányt készíteni, a Siege esetében mindenképpen a többjátékos élményre koncentrálnak, minden erőforrást annak tökéletesítésére használnak fel. 

Hirdetés

A 2015-ben megjelent játék nagy siker lett, és továbbra is népszerű, ezért néhány évig még biztosan ápolgatják (a következő generációban is). Ugyanakkor a franchise érdekes új tagokkal bővülhet. A Rainbow Six: Quarantine egy 3 fős kooperatív shooter lesz, melyben földönkívüliekkel vehetjük fel a harcot. A fejlesztők célja, hogy a Quarantine az legyen a kooperatív PvE játékoknak, ami a Siege a taktikai PvP-seknek. 2020 elején jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)