Hirdetés

E3 2016 - így mutat a többjátékos Sea of Thieves

|

Korábban már hallottunk a Rare legújabb alkotásáról, viszont végre megnézhetjük, milyen menet közben.

Hirdetés

Sok visszatérő játék került már elő a Microsoft E3-as konferenciáján, viszont néhány olyan játékot is megnézhettünk mozgás közben, amely korábban még nem mutatta meg magát. Ezek közé tartozik a Rare legújabb játéka is, a Sea of Thieves.

A tavalyi E3-on gyakorlatilag csak említés szintjén került elő a játék, viszont ezúttal már rögtön egy gameplay videót is láthattunk. A Sea of Thieves egy nyitott, kooperatív élmény, ahol tényleg hatékonyan együtt kell majd dolgoznunk, ha ütőképes kalózok akarunk lenni. A Rare szerint ez az eddigi legnagyobb játékuk, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki belőle.

A Sea of Thieves megjelenési dátuma még nem ismert, de azt tudjuk, hogy kizárólag Xbox One-ra is Windows 10-re érkezik majd. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)