Hirdetés

E3 2015 - új játékot mutat be a Rare?

|

Nagyon úgy fest, hogy a Rare egy teljesen új címet fog bemutatni a nagyközönségnek az idei E3-on.

Hirdetés

Egyelőre sem a Rare csapata, sem pedig a Microsoft nem erősített meg semmit, egyesek mégis úgy vélik, hogy új játékot fog bemutatni a Kinectre szakosodott fejlesztőcsapat az idei E3-on.

A feltételezés alapját a Rare kreatív rendezője, Simon Woodroffe Twitterén található üzenete adja, amiben az olvasható, hogy az új Rare projektről Gregg Mayles dizájner fog elárulni rengeteg mindent a nyáron esedékes E3-on. A Rare néhány éve csupán a Kinect játékokra koncentrál, és mivel már nagyon régen hallottunk felőlük, várható volt, hogy készülnek valamire, ráadásul Robin Beanland szerint 2015 nagyon fontos év lesz a Rare életében.

 

Szerintetek mit kapunk a Rare csapatától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)