Hirdetés

Red Faction Evolution - az E3-on bejelentik a sorozat folytatását?

|

Lehet, hogy nem áll meg két játék bejelentésénél a THQ Nordic.

Hirdetés

Pár napja hallottunk arról, hogy a mindent magába szippantó kiadó egy új Destroy All Humans és egy új Darksiders játékot fog bejelenteni az E3-on. Mivel jelenleg épp 48, még be nem jelentett játék fejlesztését felügyelik, volna még mit mondaniuk.

Hirdetés

A Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered kiadása már sugallta, hogy a kiadónak nagyobb tervei vannak a sorozattal. Az Nvidia oldalán, az Anselt támogató játékok között feltűnt a Red Faction Evolution címe, de semmilyen egyéb információ nem szerepel ennél. Azt tudjuk, hogy a Volition egy ideje dolgozik valamin, de sokkal bátrabban tippeltünk volna a Saints Row sorozat folytatására. Nem elképzelhetetlen, hogy több projekt is fut párhuzamosan a csapatnál.

Most egy kicsit még izgatottabban várjuk az E3-at. Szerintetek van létjogosultsága egy új Red Factionnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)