Hirdetés

Régen várt funkcióval bővül a Siege és az új operátor is bemutatkozott

|

Na meg persze az Operation North Star is hamarosan kezdetét veszi.

Hirdetés

Ezekben a percekben is dübörög a Ubisoft E3-mas konferenciája, amin természetesen nagy hangsúlyt kapott a Rainbow Six: Siege is, a kiadó legsikeresebb kompetitív játéka. Ennek apropóján végre kicsit jobban megismerhettük a hamarosan érkező új operátort, de ezen kívül is vannak újdonságok.

A Siege június 30-án crossplay képessé válik és ami fontosabb, az előrehaladásunk is elérhető lesz, játszunk akár PC-n, Stadián vagy Amazon Lunán.

Hirdetés

A konzolosok sem maradnak ki a jóból, hiszen a Ubisoft ígérete szerint a PlayStation és Xbox játékosok is hamarosan együtt játszhatnak és az előrehaladásuk is mindkét oldalon elérhető lesz, azonban kicsit többet kell várniuk, nekik 2022 elején válnak elérhetőkké az újdonságok.

Érkezett továbbá egy sztori előzetes is az új karakterhez, Thunderbirdhöz, azt már mindenki döntse el maga, hogy volt-e értelme egy alig két perces videóval "bevezetni" őt:

Az Operation North Star a tervek szerint június 14-én indul minden platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)