Hirdetés

E3 2018 - a Remedy végre bemutatja új játékát

|

Sok titokra fog fény derülni végre az idei expón, köztük arra is választ kapunk, hogy min dolgozik a Remedy.

Hirdetés

Megvan a játék, amiről nagyjából a Quantum Break megjelenése óta pletykál az ipar, és mindenki Project 7-ként hivatkozott rá? A titokzatos Remedy Entertainment cím, amiről nem tud senki semmit, de mindenki beszél róla? Na, azt fogják végre bejelenteni.

Hirdetés

Életemben nem örültem még hivatalos bejelentésnek, mint most. Az 505 Games nyilatkozata szerint az idei E3 lesz az első alkalom, hogy a sajtó belenézhet az 505 és a Remedy közös projektjébe. Nagyon reméljük, hogy ezzel együtt egy címet is kapunk, és nem kell tovább a Project 7 kódnéven illetnünk a játékot, mondjuk ez sem hangzik olyan vészesen. 

A Project 7 elvileg egy új Remedy univerzumban játszódó multi-platform, filmszerű élményt ígérő TPS cím lesz, ami az eddigi nyilatkozatok alapján hosszan tartó élményt kínál. Ha minden igaz, 2019-ben meg is jelenhet a játék, szóval tényleg nem ártana már végre megdobni minket azokkal a bizonyos részletekkel. 

Nektek van valami jó tippetek arra, hogy milyen játékkal rukkol elő a Remedy Entertainment?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)