Hirdetés

Rengeteg minijátékkal érkezik a Mario Party Superstars

|

Teljesen új Mario Party játékra egyelőre nem számíthatunk, de a Nintendo újracsomagolta nekünk a sorozat legjobb tábláit és minijátékait.

Hirdetés

Elkezdődött a Nintendo Direct speciális, E3-as kiadása, a cég pedig szerencsére nem pazarolta az időt, rögtön elkezdte nagy dózisban adagolni a trailereket.

Persze aki ismeri a céget, az valószínűleg jól tudja, hogy a kiadó nem hagyja ki a lehetőséget, hogy újra megvetessen velünk dolgokat, így most az Ocarina Of Time harmincadik újrakiadása helyett a Mario Party kap egy múltidéző kiadást.

A Nintendo bejelentette a Mario Party Superstars névre hallgató gyűjteményt, melynek lényege, hogy a Nintendo 64-es epizód legjobb tábláin játszhatunk, 100 olyan minijátékkal egybekötve, amelyek a teljes sorozat kínálatából lettek összeválogatva.

Hirdetés

Így tessék elképzelni az élményt:

Ez alapvetően nagyon jó kis csomag lehet azoknak, akik esetleg már beleuntak az előző Mario Party pályáiba és szeretnék megismerni egy kicsit a széria történelmét, de azért egy kicsit kevésbé örömteli, ha az ember belegondol, hogy valószínűleg ez a nosztalgia vonat is teljesárú játékként fog megjelenni.

A Mario Party Superstars megjelenése október 29-én várható, kizárólag a Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)