Hirdetés

Rengeteg új tartalmat, köztük egy harmadik DLC-t is kap az Assassin’s Creed Valhalla

|

Sok kaland vár még a viking kor szerelmeseire.

Hirdetés

Lezajlott a Ubisoft Assassin's Creed Valhallának szentelt bemutatója, s a jelek szerint a kiadó még hosszú távon tervez az ősszel piacra dobott játékkal. A műsor legnagyobb bejelentése ugyanis az volt, hogy még jövőre is kapunk minimum egy DLC-t, ami Odin személyére fókuszál majd. Ez lesz az első olyan AC, amit két éven át támogat a Ubisoft, így viszont biztosan nem a közeljövőben érkezi a következő epizód.

Ennek kapcsán viszont csak egy izzó rúnákkal díszített kaput mutattak, úgyhogy egyelőre még nagyon keveset tudunk a csomagról. Kiderült viszont, hogy a második DLC, a Siege of Paris még a nyár során befut majd. A kiegészítőről legutóbb itt írtunk bővebben, de röviden a Frank Birodalomba kalauzol a sztori, ahol Eivort irányítva élhetjük át Párizs 885-ös viking ostromát.

Hirdetés

Az ősz során pedig érkezik az Originsben és az Odysseyben már látott interaktív történelmi lecke, a Discovery Tour valhallás változata is. A békés felfedezést és rengeteg olvasnivalót kínáló játékmódban ezúttal a viking-kori emberek bőrébe is belebújhatunk, a teljesíthető kisebb munkákért exkluzív jutalmak járnak majd.

A Ubisoft továbbá számos ingyenes update-et is ígért, melyek között fesztiválokra és questekre is számíthatunk. Az év során a River Raidek is frissülnek, és megjelenik a Mastery Challenge-küldetéssorozat. Ez június 15-én érkezik, és olyan extra kihívásokat kínál, melyek a harci és lopakodási képességeinket teszik próbára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)