Hirdetés

Rengeteget mesélnek még a héten a Halo Infinite multijáról

|

A 343 Industries alaposan körbejárja az ingyenes játékmódot.

Hirdetés

Az Xbox Game Studios E3-as prezentációja Halo Infinite-szempontból kissé felemásra sikeredett, hiszen a várakozásokkal ellentétben ezúttal sem árulták el az eredetileg next-gen nyitócímnek szánt játék megjelenési dátumát.

Ezt viszont valamelyest feledtette az ingyenes multiplayer bejelentése, melynek kapcsán a jelek szerint még rengeteg mesélni valójuk maradt a fejlesztőknek. A Halo Infinite-et gondozó 343 Industries ugyanis a Halo Waypoint blogon közölte, hogy a következő napok során még több alkalommal foglalkoznak majd a játékkal, s azon belül is kiemelten a multival.

Hirdetés

Ezek közül háromra még ezen a héten, a negyedikre pedig jövő héten kerül sor:

  • Június 14. 17:00 - 343 Industries Halo Infinite Multiplayer Overview - A multiplayer részletesebb áttekintése a Halo YouTube-csatornáján. A leírás szerint szóba kerül a sandbox-mód, az Academy, a botok, a testreszabási lehetőségek, s a rajtról is megtudhatunk ezt-azt. A műsort ezen a linken streamelik majd.
  • Június 15. Halo Infinite Mark VII Spartan Cosplay Guide - Új blogposzt a Halo Waypointon kifejezetten cosplayereknek, arról, hogy miként készítsék el a Spartan armor legfrissebb változatát.
  • Június 16. Cannon Fodder - A játék írója, Jeff Easterling (GrimBrother) mesél a többjátékos térképek, járművek, páncélok és egyebek történeti hátteréről.
  • Június  24. Inside Infinite - Ez a 343 blogjának új posztja lesz, ami a Halo Waypoint jövőjéről és a fejlesztő terveiről árul el ezt-azt.

A Halo rajongóinak tehát érdemes már ma délután résen lenniük, ha többet is megtudnának az Infinite ingyenes multijáról. Addig is pedig a tegnapi trailert ajánljuk figyelmetekbe, amit nálunk magyar felirattal nézhettek:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)