Hirdetés

E3 2015 - gyönyörű Rise of the Tomb Raider képeket kaptunk

|

Lara Croft új képeire ébredni a majdnem tökéletes reggelt jelenti. Már aki tudott egyáltalán aludni az E3-as dömping alatt...

Hirdetés

Tegnap kiderült, hogy mikor folytatódik majd Lara Croft története a Rise of the Tomb Raiderben. A mai screenshotokból azt is megtudjátok, hogy milyen jót is tett a hölgynek az idő. Azért már messze vagyunk a piramisoktól.

A tegnapi bemutató után a Microsoft kiadott egy sajtó csomagot, amiben rengeteg gyönyörű kép volt. Láthatjuk kedvenc hősnőnket medvével birkózni, gleccsereket mászni, mocskosan kalandozni, és mindezt elképesztő bájjal teszi. Máris szerelmesek vagyunk az új részbe, és ehhez elég volt néhány kép. Könnyű minket boldoggá tenni.

A Rise of the Tomb Raider és még sok minden más kapcsán folyamatosan tudósítunk nektek. Minden, ami E3 itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)