Hirdetés

Rockstar E3 felhozatal

|

Minden idők legrövidebb listáját olvashatjátok alant, melyből megtudhatjuk, mit láthatunk a Rockstar standnál az idei E3-on.

Hirdetés

A Rockstar, bár elég sok pletyka kering a készülő játékaikról, nem tervez semmiféle leleplezést az idei E3 során. Sőt, a cég olyannyira érdektelen, hogy az egyik szóvivőjük szerint a Rockstar egyáltalán semmi újdonságot nem visz magával a kiállításra.

Ez azt jelenti, hogy nem tudunk meg semmi újat a készülgető western játékukról, a Red Dead Redemtion-ről, sem a pletykák szerint PS3 exkluzivitását elveszítő L.A. Noire-ról. A Grand Theft Auto 4 újabb - egyelőre szintén csak pletykaszinten - készülgető DLC csomagját, a Blood and Four Leaf Clover-t sem kívánják leleplezni Rockstaros barátaink. Legalábbis egyelőre. A szóvivő ugyanis úgy nyilatkozott, hogy ezek a tervek jelenleg, de ez még változhat. Véleményem szerint, bűn lenne kihagyni egy ilyen jelentőségű eseményt, arról nem is beszélve, hogy micsoda pimaszság lenne már, ha semmi zaftos trailer nem érkezne a fenti cuccosokról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)