Hirdetés

A Rocksteady az idei E3-at is kihagyja

|

Akármit is csinál a Rocksteady, azt nem a jövő héten fogják bejelenteni.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hónapban mindenféle pletykák keringtek már a Rocksteady körül. Először egy Superman játék hírétől volt hangos az internet, aztán a fejlesztők bejelentették, hogy nem erről van szó.

Hirdetés

A legújabb teória szerint a Suicide Squad lesz a középpontban, de akármit is csinálnak, azt nem az idei E3-on fogják bemutatni. Maga a játék rendezője és a Rocksteady társalapítója jelentette be Twitteren, hogy idén bizony nem lesznek ott az E3-on, hanem inkább maradnak Londonban és keményen dolgoznak még a projekten. Bármi is legyen az.

Legalább ezúttal egyenesen kijelentették, hogy mi a helyzet, és így nem kell izgatottan találgatnunk, hogy melyik panelen fognak felbukkanni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)