Hirdetés

Az E3-on mutatkozik be a Rocksteady Superman játéka?

|

Egy pletyka szerint a játékot először a Microsoft színpadán láthatjuk majd, utána pedig egy GameInformer címlapsztoriban kapjuk meg a részleteket.

Hirdetés

Egy ideje már keringenek a pletykák a Rocksteady körül. A "hírek" szerint a stúdió egy Superman játékon dolgozik, amit egy meglepően jól informáltnak tűnő 4chan felhasználó szerint már az E3-on látni fogunk.

Hirdetés

A fórumozó szerint a játék a Microsoft E3-as előadásán fog debütálni, ahol kapni fogunk egy kis játékmenetet az Xbox One X verzióból. A leírás alapján láthatjuk majd, ahogy Brainiac megtámadja Metropolist, és a harcok után egy legyengült Supermannel találkozunk majd. A sztori kicsit hasonlít az Injustice 2-ben látottakhoz, de ezt most engedjük el.

Az informátor azt állítja, hogy az E3-as bemutató után egy GameInformer címlapon fogunk találkozni legközelebb az új játékkal, és a magazinból minden részlet ki fog derülni a játékmenetről.

Két dolgot fontos itt megjegyezni: egyrészt a 4chanról beszélünk, ami távolról sem a legmegbízhatóbb forrás a hírek tekintetében, másrészt volt már pletyka GameInformeres Superman bemutatásról, ami aztán nem jött be, szóval kezeljétek ezt most egészséges kétkedéssel.

Mindezek mellett a Warner megjegyezte, hogy nagy dolgokra készülnek az E3-on. Talán azok között ott lesz majd egy Superman bejelentés is, örülnénk neki. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)