Hirdetés

A Mortal Kombat készítői is reagáltak arra, hogy Superman kihagyta az E3-at

|

A NetherRealm önmagára is reflektált a Rocksteady-nek címzett szellemes odaszúrással.

Hirdetés

Rajongók ezrei várták, hogy végre láthassanak valamit az Batman: Akrham-játékokat is jegyző Rocksteady Superman feldolgozásából. Az E3 viszont anélkül csengett le, hogy akár egy képkockát is láttunk volna a kryptoni kalandjából.

Hirdetés

A Rockstead Studios a Batman: Arkham-trilógiával tette le névjegyét a játékiparban, hiszen a szórakoztató játékmenet mellett a Batman-képregények alapanyagához is hibátlan érzékkel nyúlt a londoni fejlesztőstúdió. Nem csoda, hogy a bejelentés óta hatalmas izgalmak - egyben elvárások - övezik az érkező Superman-játékot, ami ezzel együtt is kimaradt az ide E3 felhozatalából.

A Rocksteady a napokban egy hivatalos közleményben köszönte meg a rajongók lelkesedését. Majd erre az elmúlt időszakban szintúgy nem túl termékeny, az Injustice-játékokért is felelős NetherRealm csapata egy szellemes Twitter-poszttal fejezte ki "csalódottságát" a további várakozásokat illetően. A Mortal Kombat játékok veterán fejlesztője, Ed Boon osztotta meg a humoros kép-aláírás kombót:

Ilyen az, amikor a következő Rocksteady és NetherRealm játékra várunk...

Egyszerre vicces és szívmelengető, hogy a rajongók mellett a szakma is hasonló lelkesedéssel várja a régóta pedzegetett játék bemutatását.

Ti a reménykedő várakozók közé tartoztok vagy hidegen hagy a Superman játék ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)