Hirdetés

E3 2018 - a Rocksteady Studios közzétett egy üzenetet az E3-as hiányzásuk kapcsán

|

De azt sajnos még mindig nem tudjuk, miért nem volt ott a stúdió a rendezvényen.

Hirdetés

Sokan várták, hogy az idei E3-on bejelentésre kerüljön a Rocksteady legújabb alkotása, amelynek nagy valószínűséggel Superman áll majd a középpontjában. Ez sajnos elmaradt, de a fejlesztők küldtek egy üzenetet a rajongóknak.

Hirdetés

Sefton Hill, a stúdió rendezője és társalapítója a Twitteren tette közzé az alább látható szöveget, ami nagyjából így hangzik lefordítva:

Tudjuk, hogy néhányan csalódtatok, amiért nem voltunk ott az idei E3-on. Az egész csapat olvasta a kommentjeiteket, és mindannyian értékeljük itt a Rocksteadynél a következő projektünk iránti szenvedélyeteket. A tudat, hogy mennyit jelent ez nektek inspirál és energiával tölt fel minket, hogy egy olyan játékot készítsünk, amelyre büszkék lehettek. Meg is osztjuk veletek, amint elkészültünk.

Nektek hiányzott a Rocksteady a rendezvényről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)