Hirdetés

Rogue Warrior render trailer

|

Néhány új kép kíséretében mutatkozott be a Bethesda gondozásában megjelenő Rogue Warrior renderelt mozija.

Hirdetés

Az Elder Scrolls, és mostanában az újhullámos Fallout révén ismert Bethesda nem csak játékfejlesztőként tevékenykedik. Kiadóként egyebek mellett a Star Trek: Legacy és a Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth útjait is egyengette már.



A Bethesda, helyesebben anyavállalata (Zenimax) döntött úgy korábban, hogy felkarolja a Rebellion hidegháborús FPS-ét. Ez lenne a Richard Marcinko emlékeiből táplálkozó könyvek nyomán készített Rogue Warrior.



Az Unreal Engine 3 hajtotta Rogue Warrior főhőse az Egyesült Államok kormányának parancsára számtalant titkos akciót hajtott végre ellenséges területen. Az aktuális történetben Richard Marcinko szovjet és észak-koreai terveket igyekszik keresztezni, ám nem zajlik minden olyan simán, mint azt eredetileg eltervezte. A multiplatform FPS bővebb részleteit korábbi a korábbi összefoglaló átnyálazásával tehetitek magatokévá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)