Hirdetés

Saints Row IV - 10 perces gameplay videó és achievementek

|

A Saints Row 4 teljes, kommentárokkal fűszerezett videója, valamint a teljes achievement lista is megérkezett a hétvégén. Ez a játék elmebeteg lesz, az már biztos.

Hirdetés

Tényleg nem érheti szó a Saints Row háza táját, mert a Volition minden megtesz annak érdekében, hogy tartsa a saját maga által diktált elmebajos szintet. Legutóbb éppen a moddolás kapcsán bólogattam elismerően, most pedig már hangulatba is hoztak.

Az alábbi videón Jim Boone, a játék producere mutat be egy 10 perces videót, amely a Saints Row IV E3-as prezentáció teljes változata. A hangulat engem megvett kilóra.

Emellett az achievementek listája is kiszivárgott, akad benne spoiler, ezért nem elemezném a dolgot, maradjunk annyiban, hogy az abszurd elmebaj pomádéja ebben a részben sem marad el. Akit érdekel, az kattintson ide és hallgasson mindörökre (vagy legalábbis addig, amíg mindenki végig nem játszotta a játékot).

A Saints Row 4 megjelenés augusztus 23-án várható PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, ráadásul a gyűjtői kiadás is igen baba lesz, szóval én várom. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)