Hirdetés

E3 2019 - játékmenet trailert kapott a Scavengers

|

Egy E3-as streamben mutatkozott be a játék első játékmenet videója, amiben még a korai verziót láthatjuk futás közben.

Hirdetés

A 2018-as The Game Awards alatt csak egy hangulatkeltő videót kaptunk, de az E3-ra a Midwinter Entertainment egy komolyabb ízelítővel is készült. Hosszban ez sem nyűgöz le senkit, de az új trailernek köszönhetően már legalább valami elképzelésünk lehet a játékmenetről.

Hirdetés

Egy olyan világban járunk majd, aminek minden szelete a vesztünket akarja, az ellenséges csapatok pedig mind azért dolgoznak, hogy mielőbb korai véget érjen a karrierünk. Ilyen körülmények között kell túlélnünk egy kis csapat tagjaként, segítve a többieket és magunkat.

A fejlesztők azt remélik, hogy a jövő évben már megjelentethetik a játékot PC-re és konzolokra. Előbbi lesz a fő platform. Azt, hogy pontosan melyik konzolokat célozzák meg, csak később fogják bejelenteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)