Hirdetés

E3 2017 - nincs még Sea of Thieves megjelenési dátum, de itt egy új trailer

|

A kalózos kooperatív játék is egyike lesz a Microsoft jövő év eleji játékainak, de konkrétumot nem tudunk.

Hirdetés

Nem sok exkluzívval csalogat minket az Xbox Scorpio, és nem is a Sea of Thieves fogja igazán jól megmutatni, miért érdemes az új konzolt választani az alap Xbox One helyett.

Ugyanakkor ettől függetlenül is mókás lesz barátokkal kalózkodni. Az elmúlt hónapokban mindent megtudtunk, amit tudni érdemes: egy izgalmas világban, bandákba verődve szerezhetünk kincseket, harcolhatunk szárazföldön vagy a tengeren, egy hajón szolgálva. Nagyon szorítunk, hogy sikeres legyen és megtalálja a közönségét, de hogy végül tényleg be tud-e futni, az csak jövőre derül ki: a Sea of Thieves megjelenése 2018 elejére várható. Célplatformjai változatlanul az Xbox One és a PC. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)