Hirdetés

E3 2014 - szűkös felhozatal a Sega részéről

|

Összesen négy játékot hoznak (ami valójában három), de azokra érdemes lesz figyelni. Köztük van az Alien: Isolation is.

Hirdetés

A Sega is közzétette, miket hoz az idei E3-ra. A felhozatal nem valami bő, de náluk most a minőség a lényeg. Bemutatkozik a Sonic Boom, ami a Sonic franchise spin-off sorozata lesz, de ott lesz az Alien Isolation és a virtuális énekesnőről elnevezett ritmusjáték, a Hatsune Miku legújabb része is.

A Sega a Creative Assemblyvel karöltve próbálja meg helyreállítani az Alien-széria a Colonial Marines által erősen megtépázott hírnevét. Los Angelesben az eddig igen biztatónak tűnő Isolation egy új játékmódja is kipróbálható lesz, úgyhogy a túlélő-horror októberi megjelenését már kicsit több infóval várhatjuk majd.

Az első Sonic Boom játék két különböző platformon debütál, más címmel: a Rise of Lyric Wii U-ra érkezik, míg a 3DS tulajok majd a Shattered Crystalt nyomhatják. Mindkét játék főellensége Lyric, egy kígyószerű lény, aki történetesen rendelkezik egy gonosz robothadsereggel is. Emellett visszatér a teljes Sonic-csapat, sőt bővül egy új taggal is, aki nem más, mint Sticks.

A Hatsune Miku-sorozat új tagja a Project Diva F 2nd című játék lesz, PlayStation 3 és PlayStation Vita platformokon. Ebben új szerzemények mellett húsz, korábban csak Japánban, csak PSP-re megjelent dal is játszható lesz, de ha akarjuk, ezentúl saját dalainkat is megalkothatjuk. Mindemellett mentéseink átvihetőek lesznek egyik konzolról a másikra.

Ti melyiket várjátok legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)