Hirdetés

Semmilyen formában nem lesz idén E3

|

Sem digitálisan, sem személyesen nem tartják meg a játékipar egyik legfontosabb rendezvényét, az Electronic Entertainment Expót.

Hirdetés

Évről évre veszített jelentőségéből az E3, a videójátékipar legfontosabb eseménye, ami nem csak a bejelentések miatt volt fontos, a szakmabeliek (fejlesztők, kiadók, viszonteladók és újságírók) is találkoztak itt. Az elmúlt években az Electronic Arts, a Microsoft, és más fontos iparági szereplők is kivonták magukat, a Covid19 pedig végképp betett az egésznek - 2020-ban elmaradt, 2021-ben csak digitálisan szervezkedtek.

Nem meglepő, hogy 2022-ben egyáltalán nem fogják megtartani, még csak digitális eseménysorozat sem lesz, hogy összefogja a bejelentéseket. Erről a szervező ESA ma küldött ki egy e-mailt a partnereknek.

Hirdetés

Geoff Keighley kapott az alkalmon, és gyorsan megerősítette, hogy a Summer Game Fest júniusban fog visszatérni (eddig csak az volt biztos, hogy nyáron), és a következő hetekben további részleteket közöl majd. Biztos, hogy a Kickoff Live műsor keretében bejelentésekre, bemutatókra kerül majd sor, ennek dátumát még nem árulták el.

Hirdetés

Az Electronic Arts korábban bejelentette, hogy idén nem szervezi meg az EA Play Live-ot, ami ugyan nem kötődött közvetlenül az E3-hoz, csak véletlenül volt pont Los Angelesben, pont akkortájt, amikor a nagy esemény.

Ez még nem jelenti egyébként a véget, az ESA állítólag 2023-ra tervezi a nagy visszatérést. Meglátjuk, megvalósul-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)