Hirdetés

Serious Sam 4: Planet Badass - őrület, mennyi ellenfél lesz egyszerre a képernyőn

|

Az E3-on bemutatkozott a Serious Sam 4: Planet Badass is, a demók alkalmával pedig kiderült, hogy a készítők tényleg új szintre emelték a játék léptékét.

Hirdetés

A Croteam nem ígér semmi bonyolultat a Serious Sam 4: Planet Badass kapcsán: a sorozattól megszokott őrült lövöldözős játékmenetet kapjuk majd, csak még nagyobb léptékben, mint eddig. Amint a zárt ajtók mögött megtartott E3-as demók alkalmával kiderült, ez nemcsak a pályák méretében, hanem az ellenfelek számában is megmutatkozik majd.

Hirdetés

Ahogy az a kiállítás alatt lenni szokott, mielőtt teljes cikkekben fejtenék ki véleményüket, a játékipar sok képviselője Twitteren osztja meg első benyomásait egy-egy játékról, a Serious Sam 4-ről például Kirk McKeand, a VG24/7 egyik szerkesztője tett közzé egy érdekes üzenetet.

"Az új Serious Samben százezer ellenfél van egyszerre a képernyőn. Százezer. Ledarálhatod őket egy kombájnnal is, miközben a két oldalon uzival lősz közéjük"

- számolt be röviden élményeiről, ami ismét csak megerősíti, hogy a Croteam nem terelte a komor realizmus útjára a sorozatot.

Az ellenfelekre vonatkozó szám egyébként egyáltalán nem költői túlzás, később a játékot kiadó Devolver Digital is megerősítette, hogy egyszerre ennyi ellenfél lehet körülöttünk, így nem meglepő, hogy a Serious Sam 4: Planet Badass készítői által kiadott hivatalos közleményben is "légiónyi" rosszarcúról van szó, akiket "őrült fegyverek" tárházával likvidálhatunk majd. Ez alapján pedig úgy tűnik, az öreg Sam tényleg nem változott sokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)