Hirdetés

E3 2016 - néhány infó a Serious Sam VR-ról

|

A bejelentést követően megtudtuk, hogy mikor is játszódik a Serious Sam VR és milyen extrákra számíthatunk.

Hirdetés

A Serious Sam VR kapcsán kiderült egy-két részlet a reggeli exkluzivitással kapcsolatos vita után. Mint kiderült a játék készül HTC Vive-ra és Oculus Rift-re is, de ennél azért többet is meséltek a fejlesztők.

A történet szerint az első Mental War idején járunk (akik nem ismernék a szériát: Mental az ősellenség), amikor is az EDF tagja Sam "Serious" Stone egy ellenálló osztagot vezet a BC Saratoga fedélzetéről, hogy megmentse a világot. Mozgás közben is megcsodálható ez a folyamat a fenti képre kattintva.

A Serious Sam VR: The Last Hope során beutazzuk majd a galaxist, és számtalan helyszínt járhatunk majd be, miközben a legfurább alieneket lőjük cafatokra.

A játék során lehetőségünk lesz felszerelésünk fejlesztésére, és Samnek még egy képességfája is lesz, hogy testreszabhassuk képességeit.

Nektek hogy tetszik a Serious Sam VR: The Last Hope?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)