Hirdetés

Shadow Warrior 3, 2D-s Ghost of Tsushima és poénbombák - ezzel szórakoztatta nézőit a Devolver MaxPass+ Showcase

|

A jellemzően kisebb, független fejlesztők projektjeit felkaroló kiadó jó szokása szerint humorosra vette a formát.

Hirdetés

Gyakorlatilag arra építette imázsát a Devolver Digital, hogy már sokadik éve gúnyt űz a videoáték-iparon hullámként végigsöprő trendekből, de természetesen egyéb aktuális jelenségekre is reflektálni szokott, azaz a loot boxoktól a kriptovalutákon és a filmes univerzumokon át a szolgáltatásként értékesített játékokig minden és mindenki megkapja a magáét.

Hirdetés

Ezúttal sem alakult másként, a bő félórás Devolver Digital MaxPass+ Showcase azért jutott hely nyolc játéknak is, köztük nem egy olyannal, amelyiknek mostanáig a létezéséről sem tudtunk.

  • Megjelenési dátumot továbbra sem kapott a Shadow Warrior 3, ellenben újfent megcsodálhattuk gyors tempójú, már-már művészi szintre fejlesztett mészárlásra, egy csipetnyi akrobatikára, valamint egy leheletnyi mágiára támaszkodó játékmenetét. Várhatóan még idén fejest ugorhatunk Lo Wang újabb agyament kalandjába, de első körben csak PC-n, PS4-en és Xbox One-on.
  • Megmutatta magát a Flying Wild Hog harmadik készülő játéka is, eddig csupán az imént említett Shadow Warrior 3-ról, és a Focus Home-nak fejlesztett Evil Westről tudtunk. A Trek to Yomi létrehozásához a legendás japán filmes, Kuroszava Akira munkássága szolgáltatott inspirációt. A rövid, ám annál hangulatosabb trailert elnézve nem túlzás 2D-s Ghost of Tsushimának becézni. 2022-ben érkezik PC-re, továbbá előző és jelenlegi generációs PlayStation és Xbox konzolokra.
  • Nem lennénk meglepve, ha a Twitch-streamek új slágere válna a pályafutását korai hozzáférésben (június 22., Steam) kezdő, aszinkron multiplayert alkalmazó Phantom Abyssből. Mindezt arra alapozzuk, hogy igen komoly kihívást nyújt az egymással vetélkedő játékosoknak, akik csapdákkal teleszórt, véletlenszerűen generált romtemplomokat igyekeznek kifosztani. Ami igazán különlegessé teszi, az a koncepció legjobb ötlete: minden templom teljesítésének csak egyetlen alkalommal futhatunk neki, ha elhalálozunk vagy menet közben kiszállunk (mert beérjük kevesebb zsákmánnyal is), vége.
  • Ígéretes akció-RPG-nek tűnik a július 20-án PC-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X-re és Series S-re is megjelenő Death's Door, amelyben a holtak lelkeinek begyűjtésével megbízott varjak egyikét alakítjuk. Amikor azonban váratlanul ellopják a miénket, akkor fegyvert ragadunk (például esernyőt), és a tolvaj után vetjük magunkat. A fejlesztők legutóbbi játéka rövid ideig ingyenes a Steamen, zsebeljétek be hamar.
  • Bármelyik másik kiadótól meglepne egy olyan húzás, hogy 2022-ben kizárólag dobozos formában hozzon forgalomba egy játékot. Márpedig a Gato Roboto alkotóinak új címe, a retróélményt csúcsra járató Switch-exkluzív Demon Throttle nem lesz digitálisan megvásárolható.
  • Szándékosan időrablónak tervezett mobiljáték is készül tele olyan karakterrel, akikről még garantáltan sosem hallottunk. A Devolver Tumble Time elvileg ingyenes lesz, de az esetleges utólagos monetizációval poénkodó kiadóból simán kinézünk valamilyen csibészséget. Előreláthatóan még idén megjelenik.
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


  • Reneszánszukat élik a pakliépítő kártyajátékok, amelyeket ráadásul különböző zsánerek mechanikáival szoktak összeházasítani a fejlesztők, hogy alkotásuk kitűnjön a tömegből (nem mintha használna). Az Inscryption egyedi zamatát a roguelike játékelemek, valamint a szabadulószobákra jellemző fejtörők és a pszichológiai horror kombinációja hivatott biztosítani. Megjelenés még idén, csakis PC-n.
  • A switches és a PC-s közönséget célozza meg a 2022-re datált Wizard with a Gun, egy kooperatív jellegű túlélőjáték, amelyben minden résztvevő egy-egy, magát revolverhősnek képzelő mágust terelget. Miután egyúttal túlélőjáték is a kicsike, ezért nem hiányozhat belőle a gyűjtögetés és a craftolás sem.

Nektek tetszik valami a Devolver Digital kínálatából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)