Hirdetés

Silent Hill - Bilincsbe vert főhős

|

Jövőre ismét vár reánk a ködös Albion... pardon, a ködös Silent Hill, ahova belépni többnyire rossz ötletnek bizonyul.

Hirdetés

A rabszállítóban összebilincselt kézzel zötykölődő Murphy Pendelton azonban nem szokott minket olvasni, így nem is tudhat arról, hogy a busz balesetét követően a villám fényénél tisztán kivehető Silent Hill tábla nem megváltást tartogat számára, sokkal inkább kárhozatot.



Így kezdődik majd az egyelőre még alcím nélkül álló Silent Hill epizód, amelyik a Kuju Entertainment csehországi stúdiójában, az újonc Vatra műhelyében készül. Pánikra azonban semmi ok, nyugtatgatnak bennünket a fejlesztők, hiszen eltökélt szándékuk megtalálni az arany középutat a harcot teljesen nélkülöző Silent Hill: Shattered Memories és a túlságosan is akció-orientált Silent Hill: Homecoming között. Mindemellett meg kívánják őrizni a széria emblematikus jellemvonásait, mint például Silent Hill városa (még jó hogy) és a kettős álomvilág, a rettegés, vagy épp a mindenáron túlélni akarás.
Nem árt tudni, hogy hősünk szökevény fegyencként nem talpig fegyverben rója majd Silent Hill utcáit, azzal védekezik, amit talál.



Biztos vagyok benne, hogy sok rajongót tölt el szomorúsággal a hír, miszerint Yamaoka Akira, a széria zenei és hangzásvilágának megteremtője a Grasshopper Manufacture csapatához igazolt, ezért egy másik zeneszerzőt kellett találni a helyére. A választást Daniel Licht személyére esett, aki egyebek mellett a Hellraiser, a Children of the Korn, illetve a Dexter tévésorozat dallamaiért felel.
Megjelenés valamikor jövőre Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)