Hirdetés

Skylanders Swap Force - megjelenési dátum és E3-as bemutató

|

Az Activision zászlóshajójának számító Skylanders sorozat legújabb része végre kapott egy kiadási dátumot és ez még nem minden...

Hirdetés

A Skylanders: Swap Force előzetesünkben már beszámoltunk róla, hogy ugyan a Call of Duty sorozat elég szépen hoz az Activisionnek, mégsem ez a sorozat teszi igazán gazdaggá a kiadót.

A Skylanders: Swap Force-ot is kihozza az Activision az E3 2013-ra, hogy a sajtó után a nagyközönség is vethessen egy pillantást a sorozat következő nagy dobására. Tegnap jelentette be ezt a jó hírt az Activision és azt is elmondták, hogy a jelenlegi generációs konzolok mellett a Swap Force megjelenése Xbox One-ra és PlayStation 4-re is várható.

Tegnaptól már elő is rendelhetitek a játékot és bizonyos retailereknél még egy Skylanders figurát is kaphattok ajándékba. A Sklyanders Swap Force Starter Pack $74.99-os ár (megközelítőleg 16 000 forint) környékén mozog majd, de az új alap karaktereket külön-külön $9.99-ért, a Swap Force-osokat pedig $14.99-ért dobálják majd az emberek után.

Az E3 2013 lesz az első alkalom, hogy a rajongók kipróbálhatják a szabadon csereberélhető karaktereket és láthatják a Skylanders: Swap Force új megoldásait és megcsodálhatják a játék továbbfejlesztett grafikáját. 

A Sklyanders: Swap Force megjelenése október 18-án esedékes Európában Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Wii-re, Wii U-ra, Nintendo 3DS-re, gáztűzhelyekre, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Tudom, hogy a Call of Duty-n edzett lelketek nehezen dolgozza fel, hogy egy gyerekeknek készült játék még akár nekünk is izgalmas lehet, de a Skylanders: Swap Force-ra érdemes vetni egy pillantást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)