Hirdetés

Ilyen lesz a Sniper Elite VR

|

PC-n és PlayStation 4-en egyaránt mesterlövészkedhetünk majd.

Hirdetés

A Rebellion számos projektje közül az egyik a Sniper Elite VR, melynek neve tökéletesen összefoglalja, hogy milyen élményre számíthatunk: mesterlövésznek állhatunk, hogy VR szemüveget viselve lövöldözzünk nácikra.

Hirdetés

A játék helyszíne Olaszország, a történet pedig a Sniper Elite 4 előtt játszódik majd, vadonatúj helyszíneken. Az olasz ellenállás egy tagjaként harcolhatunk (tehát nem Fairburne szerepében, bár ez majdnem teljesen mindegy), célpontjaink pedig természetesen a német hadsereg tagjai lesznek. Belső nézetből játszhatunk, és nem csak feküdnünk kell egy magaslati ponton, hanem mozogni, lopakodni, taktikázni, így a távcsöves puska mellett pisztolyokat, SMG-ket és automatákat ugyanúgy használhatunk. A játék PS4-en támogatja a DualShock 4-et, a Move-okat és az AIM puskát is. A játékmenetet homályosan láthatjuk az alábbi videóban, de nagyjából el tudjuk képzelni, hogyan fog működni.

Megjelenés "hamarosan", ami azt sugallja, hogy idén már játszhatjuk, de ennél konkrétabbat még nem lehet tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)