Hirdetés

Sniper Ghost Warrior 2 - a legfontosabb tudnivalók

|

Milyen a szél ereje? Iránya? Rendben, értettem. A célpont bemérve. Csak a parancsra várok!

Hirdetés

 

A mesterlövészek mindig is titokzatosak voltak. Ők azok, akik vigyáznak ránk, ha közelharcba keverednénk. De vajon milyen lehet a mesterlövész puska másik oldalán lenni?

Egy új, Crytek-es motorral meghajtva a City Interactive legújabb üdvöskéje, a nagysikerű első rész folytatása igyekszik a legjobban lenyűgözni azokat a játékosokat, akik már gyakorlottak a mesterlövészet művészetében.

Íme a legfontosabb részletek a Sniper: Ghost Warrior 2-ről.

Változatos játékmenet

 - Sniper: Ghost Warrior 2 hatásosan egyesíti a precíz vezérlést és a mesterlövészet élvezetét a lopakodással, csendes likvidálással, az akcióbetétekkel és némi co-operatív játékmenettel.

- Körülményesebb látási viszonyok esetén lehetőségünk van aktiválni az éjszakai, vagy termo látásmódot.

- A játékban immáron járműveket is vezethetünk.

- Sokszínű játékkörnyezet. A várostól kezdve a dzsungelen és a hegyeken át, a tundráig sok helyütt megfordulunk majd.

 

Autentikus, modern mesterlövészet

 - Valósághű ballisztika (a kilőtt golyó röppályája), ami függ a játékos helyzetétől, a szél erejétől és irányától, a pulzus számunktól és a célpont távolságától.

- A mesterlövészek sosem egyedül harcolnak a valóságban, s nincs ez másként a Sniper: GW 2-ben sem. A társunkkal való együttműködés a sikerünk kulcsa.

- Az összes pálya valós helyszínek alapján készült.

- Tekintélyes fegyverarzenál áll majd rendelkezésünkre: hatféle mesterlövészpuska, három támadókarabély, nehézgépágyúk és a listának még nincs vége.

 

Minél több tapasztalat, annál több jutalom

 - Ha egy likvidálást a lehető legkevesebb hang nélkül végezzük el, akkor jutalmunk egy igencsak brutális kivégzési animáció.

- A Bullet Cam a legszebb lövéseket játssza vissza.

- A környezet is rombolódik, ha egy nagyobb kaliberű fegyverrel tüzelünk, vagy robbantunk.


A játék leghamarabb is csak 2012-ben viríthat a polcunkon, de már alig bírjuk kivárni. Megjelenik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)