Hirdetés

Szavazz: szerinted miért hagyja ki a Sony az E3 2019-et?

|

Vajon mi lehet az oka annak, hogy a PlayStation elkerüli a játékipar egyik legnagyobb eseményét? Maga az E3 gyengül, vagy a Sony tervez valami egészen mást? Szavazzatok!

Hirdetés

Tegnap a semmiből jött hirtelen a hír, miszerint az E3 2019 a Sony nélkül fut majd, ami azért a többi neves kiállító és konferenciát tartó cég szereplése ellenére is veszteség. A GSO hírezői persze kicsit örülnek, mert nem kell majd éjjel háromkor virrasztani, de közben erősen vakarjuk a fejünket, hogy mi is lehet a döntés hátterében.

Hirdetés

Jennifer Clark, a Sony kommunikációs részlegének alelnöke csak annyit jelentett be, hogy nem lesz sajtókonferencia az E3-on, a Game Informer értesülései szerint a Sony új módszerekkel kísérletezik, hogy megszólítsa a rajongókat. Ez persze sok mindent jelenthet. Simán elképzelhető, hogy a PlayStation-exkluzív címek még jövő nyáron sem lesznek olyan állapotban, hogy újat lehessen mutatni belőlük. Az is lehet, hogy az E3 egyszerűen már nem olyan vonzó, mindenki (ahogy az EA és a Microsoft is) kicsit saját szájíze szerint akarja terelgetni a közönséget, és a Sony esetleg készen áll egy teljesen önálló eseményre. Sőt, simán elképzelhető, hogy inkább valami virtuális konferencia keretében mutatja majd be a jövőben címeit, újdonságait. És persze azt se felejtsük el, hogy bármikor bemutatkozhat a következő 2 év során a PlayStation 5, amire kiemelt figyelmet akar fordítani a vállalat, megadni a módját. Tippeljétek meg velünk, hogy vajon melyik a valószínűbb forgatókönyv, miért is hagyja ki a Sony jövőre az E3-at?

Jöhetnek persze a kommentek is, minden őrült teóriára vevők vagyunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)