Hirdetés

E3 2017 - későbbre is hagyott exkluzívokat a Sony

|

A Sony úgy döntött, hogy nem minden puskaporát lövi el az E3-as előadásán, tartogat meglepetéseket a későbbi eseményekre is.

Hirdetés

Bár a Sony E3 2016-os műsorához nem ért fel az idei, azért így is láthattunk rengeteg finomságot és futotta egy-két bejelentésre is (mint amilyen a Hidden Agenta, a Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds, a Shadow of the Colossus remake vagy a The Inpatient volt). A vállalat azonban nem mutatott meg mindent. 

Hirdetés

A Sony Worldwide Studios vezére, Shuhei Yoshida egy interjúban mesélt róla, hogy vannak olyan PlayStation 4-exkluzív címeik, amiket végül nem mutattak be a konferencián, de az év folyamán számos hírekre számíthatunk még a csapataiktól. Köztük van például a Media Molecule műhelyében készülő Dreams helyzetjelentése is, amelyről jó ideje nem hallottunk és Jim Ryan is csak annyit mondott az E3 alatt, hogy minden a legnagyobb rendben vele. 

Nem kell hozzá lángelme, hogy rájöjjünk: nem véletlenül jelentették be a PlayStation Experience 2017 dátumát már azelőtt, hogy elkezdték volna az E3-as előadásukat, év végére is készülnek bejelentésekkel.  December 9-10. között kiderül! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)