Hirdetés

E3 2017 - rejtélyes címeket védetett le a Sony

|

Néhány órával a Sony E3-as konferenciája előtt bukkant fel néhány márkanév. Vajon milyen játékokat takarhatnak?

Hirdetés

A Sony általában jól tud titkot tartani, tavaly is meglepetés következett meglepetés után az E3-on, és a Dark Souls fejlesztőinek újdonságát leszámítva idén sem pletykáltak túl sokat  arról, hogy mikkel készül a kiadó az expóra. Egészen idáig. 

Hirdetés

Nem sokkal a konferencia kezdete előtt ugyanis kiderült, a Sony milyen védjegyeket jegyeztetett be az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál (EUIPO) videojáték és játékhoz kapcsolódó online szolgáltatások kategóriákban. Van egy olyan, hogy "Shadow of the Colossus" és egy "The Inpatient", továbbá néhány kevésbé jól csengő cím is (úgy mint Bravo Team, Frantics, Knowledge is Power és a That's You több nyelven is). Íme a találatok: 

A Shadow of the Colossus valószínűleg a PS2-es játék PS4-es újrakeverését takarja, de hogy a többi mi lehet, azt nehéz megtippelni. Hamarosan minden kiderül, kövessétek velünk az előadást hajnalban! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)