Hirdetés

SpellForce 2: Faith in Destiny kiegészítő bejelentve

|

Az E3 idei rendezvényén mutatkozik be a nagyközönség előtt a SpellForce 2: Shadow Wars második kiegészítő lemeze.

Hirdetés

A Volker Wertich (a Settlers szülőatyja) vezette Phenomic (ma már EA Phenomic) a SpellForce sorozattal remek érzékkel találta el a szerepjátékok és a valós idejű stratégiai játékok közötti egyensúlyt.



A hibrid meglehetősen népszerűnek bizonyult, s bár a fejlesztőcsapat pillanatnyilag a BattleForge istápolásával van elfoglalva, korábbi patrónusa, az osztrák JoWooD úgy döntött, még egy bőrt biztosan le lehetne húzni a SpellForce második részéről. Ennek rajongóként csakis örülni lehet, ugyanakkor némi aggodalomra ad okot, hogy az új, beugró csapat kiléte egyelőre ismeretlen, s félő, hogy nem lesznek képesek a korábbi felvonások színvonalát tartani.



Amit eddig tudni lehet a SpellForce 2: Faith in Destiny című kiegészítőről, azt néhány mondatban össze lehet foglalni. Ismerős szereplők garmadájával találkozunk majd az új kalandok során, a felfedezésre váró terület pedig részben új helyszínekből, részben régi, némileg átdolgozott kedvencekből fog állni. A történet vezérelte egyjátékos kampány mellett online és offline multiplayer vár a játékosokra, némi MMO-mellékízt kölcsönözve a SpellForce világának.



Érdekességként megemlítendő még, hogy a szeptember 25-re datált megjelenéssel számoló Play.com oldalán már elő is lehet rendelni az expanziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)