Hirdetés

E3 2018 - jöhet pár 4K-s felbontású Spider-Man kép?

|

A Sony az E3-as PlayStation konferenciát követően már meg is osztott egy press kitet, benne több gyönyőrű és tűéles screenshottal.

Hirdetés

Alig bírunk betelni a legújabb Spider-Man tartalmakkal, de az Insomniac Games is tudja ezt, ezért egyre több anyagot publikálnak a PS4-exkluzív Pókember-játékról.

Hirdetés

Ha már olvastátok Paca helyszíni beszámolóját, végignéztétek az E3 demót, akkor készüljetek, mert megint egy csomó újdonságot láthattok. A Spider-Man press kit részeként elérhetővé vált több 4K-s felbontású kép, ahol akció közben láthatjuk főhősünket és pár ellenségét is. Csekkoljátok a galériát alább:

A képeket természetesen egy PlayStation 4 Pro géppel lőtték, hogy a lehető legjobb minőséget kapjuk. A Spider-Man megjelenési dátuma továbbra is szeptember 7.

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)