Hirdetés

Spider-Man: Edge of Time E3 trailer

|

Pókember és 2099-es alteregója is beköszönt pár perc erejéig!

Hirdetés

A Beenox csapata felbuzdulva a Spider-Man: Shattered Dimensions kellemes fogadtatásán, már nagyban készítik következő Pókemberes játékukat, a Spider-Man: Edge of Time-t.

Ebben az új mókában ismét több, mint egy pókarcot irányíthatunk, viszont négy helyett ezúttal "csak" kettőt: az Amazing dimenzió Peter Parkerjét, és a 2099-es dimenzió Miguel O'Hara-ját. Íme az új videó:

A történet szerint egy őrült tudós visszautazik 2099-ből Peter idejébe, felépít egy hatalmas iparvállalatot, majd hősünk életére tör. Mindezt előre tudja Miguel, ezért innentől kezdve feladatunk megmenteni múltbeli énünket, ezzel párhuzamosan segíteni O'Hara-t is. Kép a képben technikával oldják majd meg az ún. ok-okozati hatást: a múltban elkövetett tettünk kihat a jövőre (pl. Peterrel szétcsapunk egy halálos robot-prototípust, így az már nem bántalmazza Miguelt.)

A májusi GameStar-ban kétoldalas előzetest olvashattok a Spider-Man: Edge of Time-ról, mely még idén meg fog jelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)