Hirdetés

Splinter Cell - a Ubisoft nem feledkezik meg róla

|

Idén negyedik éve, hogy utoljára Splinter Cell játékot játszhattunk, azt is még az előző generációs gépeken. A folytatást most sem jelentették be, de Yves Guillemot azért tett egy megnyugtató nyilatkozatot.

Hirdetés

Tom Clancy-játékokból mindig szívesen látunk többet - a jelenkori és jövőbeli hadviselés különböző módjait sokféleképpen bemutatta már a Ubisoft, és ha technikai oldalon nem is volt mindig minden rendben, a világ hangulatát szerettük.

A Ghost Recon sorozat nemrég a Wildlands-szel indult új irányba, a Rainbow Sixnek bejött a többjátékos módra fókuszálás, és a The Division is eléldegél még. Új Endwar és H.A.W.X. valószínűleg nem lesz egy darabig, de egyikre sincs akkora szükség, mint egy új Splinter Cellre. A Youtube Live beszélgetős műsorban Geoff Keighley rákérdezett a vezérigazgató Yves Guillemot-nál, hogy mi a helyzet a franchise-zal, aki azt nyilatkozta, sok mindenen dolgoznak, a Tom Clancy játékok népszerűek, és nem feledkeznek meg Sam Fisherről sem, de ennél többet egyelőre nem tud mondani. 

Elnézve, mekkora a tervezett felhozatal, talán még jövőre sem hallunk a visszatérésről. Reménykedni azért továbbra is lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)