Hirdetés

E3 2019 - Nintendo Switchre és PC-re is érkezik a Spyro Reignited Trilogy

|

Már a megjelenés pontos napját is elárulták nekünk.

Hirdetés

Korábban már érkeztek pletykák arról, hogy a Spyro Reignited Trilogy augusztusban ellátogathat Nintendo Switchre, sőt egyszer akár még PC-re is. Nos, a jelek szerint majdnem sikerült beletrafálni, ugyanis a játék valójában szeptember 3-án jelenik meg.

Hirdetés

Ezen a napon ráadásul nem csak a japánok hordozható konzoljára, hanem a jó öreg PC-re is megérkezik a gyűjtemény, ami ugyebár három klasszikus Sypro játékot (Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto's Rage, és Spyro: Way of the Drago) tartalmaz. Mindhárom epizód teljesen újjá lett építve a jelenlegi generáció normáinak megfelelően, szóval akkor is érdemes lesz majd tennetek vele egy próbát, ha újoncok vagytok, és akkor is, ha valódi Spyro-veteránok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)