Hirdetés

Az E3-on végre bemutatkozhat a Square Enix Avengers játéka

|

Úgy tűnik, hogy a kiadó kész végre leleplezni a több mint két éve bejelentett játékot.

Hirdetés

2017 óta minden fontosabb expó előtt abban reménykedünk, hogy a Square Enix végre lerántja a leplet arról a játékról, amit csak Avengers Projectként emleget a szakma. Lehet, hogy most végre eljött az idő.

Hirdetés

A kiadó elkezdte hype-olni a rajongókat a Los Angeles-i expóra, ahol magyar idő szerint június 11-én, hajnali 3-kor tartanak majd sajtókonferenciát. A Square az alábbi két bejegyzéssel próbálja minél több emberhez eljuttatni az időpontot.

Ez önmagában még nem lenne szuper izgalmas, de valószínűleg nem a véletlen műve, hogy az oldalt belógó képkeretekben épp ezek a színek díszelegnek. Ezek bizony a Végtelen Kövek színei, a rajongók szerint pedig egyértelműen arra utalgat ezzel a kiadó, hogy itt az ideje bejelenteni a játékot. Mivel a fél világ Bosszúállók lázban ég, ennél jobb alkalom nem nagyon lenne erre.

Persze a hivatalos megerősítésig kezeljük a dolgot pletykaként, de mi azért elég izgatottak lettünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)