Hirdetés

E3 2015 - jövőre érkezik nyugatra a Star Ocean 5 (videó)

|

Az elég komoly múltra visszatekintő JRPG-sorozat legújabb része, a Star Ocean 5: Intergrity and Faithlessness jövőre érkezik a nyugati piacokra, viszont csak PS4-re jelenik meg.

Hirdetés

Áprilisban már pletykálták a Star Ocean visszatérését, az 1996-ban indult sorozat ötödik részét pedig hivatalosan is bejelentette az E3-as sajtótájékoztatóján a Square Enix. A Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness című új epizódot is a sorozat eddigi fejlesztői, a Tri-Ace hozza el nekünk, Európában és Amerikában valamikor jövőre.

A japán verzióval ellentétben, ami még 2015 telén debütál, PlayStation 3-on nem jelenik meg a JRPG nyugaton, mint az kiderült az E3-as bejelentésből. A rendezvényen két trailert is megleshettünk a játékról, az egyik az univerzum korábbi eseményeivel ismertet meg minket, - és készíti elő a Star Ocean 5 sztoriját - viszont a Square Enix nem hagyott minket játékmenet nélkül sem, amiben jó néhány látványos pillanatot kapunk a hatfős partinkkal való küzdelmekből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)